Voorlichting

Rouwen hoef je niet alleen te doen… Rouw mét begeleiding

Voorlichting

Voorlichting over rouw na het overlijden van een kind voor de zorgsector en uitvaart. Een bijeenkomst van een ervaringsdeskundige, voor de professionaliteit van uw functie. Vanuit mijn eigen verlies, het overlijden van mijn dochtertje, geef ik voorlichting aan diverse takken uit de zorg en het bedrijfsleven.

Een waardevolle bijeenkomst voor uw functie of instelling/bedrijf. Rouw om een kind is namelijk een ongrijpbaar verlies waar nog veel taboe en onbegrip voor is. Ook waar je het niet verwacht. Voor verloskundigen, gyneacologen, kraamzorg, instanties die jeugd- en gezinshulp bieden, maar ook in de uitvaart bied ik mijn kennis en ervaring.

Wat te verwachten?

De bijeenkomsten zijn divers, een lezing of juist een gerichte workshop, echter met dezelfde achterliggende gedachte; Hoe kan je vanuit jouw functie op de juiste manier een persoon/gezin benaderen en/of begeleiden nadat zij een kind zijn verloren. Wat wel en wat absoluut niet!

De inhoud van de bijeenkomst wordt (in overleg) bepaald a.d.h.v. het aantal deelnemers en de doelgroep. Natuurlijk heeft tijd ook invloed op de mogelijkheden. Wil je een middagvullend programma of een uur voorlichting? Er is veel mogelijk, neem daarom vrijblijvend contact op (of vul het contactformulier in) om samen de wensen door te nemen.

Kosten zijn vanwege bovenstaande redenen in overleg.

Contactformulier

voorlichting over rouw kind zorg en uitvaart