Rouwbegeleiding

Rouwen hoef je niet alleen te doen… Rouw mét begeleiding

Rouwbegeleiding

Rouw mét begeleiding… Wanneer er een dierbare is overleden kan rouwbegeleiding gewenst zijn. Een verlieservaring kan ervoor zorgen dat je begeleiding nodig hebt bij:

  • De realiteit van het verlies onder ogen zien
  • Aanvaarden en ervaren van de emotionele pijn
  • Je leven herinrichten na het verlies
  • Het verlies en de overledene een plek geven in jouw leven.

De vier rouwtaken die niet altijd als vanzelf gaan en waar ik je bij kan ondersteunen en sturen.

 Rouwbegeleiding door mij?

In 2013 overleed mijn dochtertje onverwachts. In de jaren erna werd ik geïntrigeerd door rouw. Ik ben me in rouw gaan verdiepen en gaandeweg heb ik, door het platform en netwerk dat ik heb opgebouwd, diverse moeders ondersteuning kunnen bieden na het overlijden van hun kindje. Wanneer je een dierbare verloren bent en graag begeleiding zou willen, dan kan het van meerwaarde zijn dat je de begeleiding ontvangt van iemand die echt weet wat jij doormaakt.

Ik schrijf veel over rouw, vanuit mijn visie, gevoel en ervaringen. Een boek en veel blogs zijn het resultaat. Ook rouw heeft achterliggende theorieën waarin ik me ben gaan verdiepen. Ik heb ook een prachtig voorrecht voorlichting te mogen geven. Een fijne combinatie van een persoon die weet wat rouwen is, zich echt kan inleven in jouw emoties, maar wel het evenwicht kan bewaken.

Wat is mijn taak?

Ik luister naar jou! Rouwbegeleiding is heel goed mogelijk bij jou thuis of door jou gekozen locatie. Samen wandelen of gewoon een wasje draaien, een goed gesprek bij een bakje koffie of de verzekeringspapieren regelen, het past allemaal binnen rouwbegeleiding. De, normaal, simpele dingen van de dag en het leven dat je opnieuw zal moeten gaan inrichten hoef je niet alleen te doen…

Kosten
  • €65,- Per gesprek van 1,5 uur (incl. 21% BTW)
  • Reiskostenvergoeding in overleg
Contactformulier

 

rouwbegeleiding