Coaching

Rouwen hoef je niet alleen te doen… Rouw mét begeleiding.

Coaching traject

Er zijn veel voorbeelden te bedenken waar coaching/begeleiding fijn kan zijn. Diverse vormen van rouw vragen soms ook om extra begeleiding. Bij rouw denkt men vooral aan het overlijden van een dierbare. Echter zijn er meerdere situaties waarin men in een rouwproces kan zitten. Een onvervulde kinderwens of een miskraam hebben met rouw te maken. Voor al deze vormen van rouw kan ik je coaching bieden.

Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek zullen we samen een doel vaststellen en het aantal weken en coachingsmomenten waarin jij aan je doel gaat werken. Je moet het uiteindelijk namelijk wel zelf doen. Ik ben er voor de juiste tools en sturing om jouw doel te bereiken. Enkele voorbeelden waarbij ik je kan begeleiden heb ik hieronder voor je neergezet. Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk.

 • Werken en/of solliciteren na het overlijden (van bijv. je kind blog)
 • Zoeken naar een balans in je nieuwe leven (na bijv. het overlijden van je kind of partner)
 • Luisteren naar je eigen gevoel, hoe wil jij het! (we ontdekken samen wat het is dat je zou willen en wat je nu mist)
 • Omgaan met de omgeving en onbegrip omtrent jouw rouw (vraag eventueel het Ebook Rouw en onbegrip aan, geheel kosteloos)
 • Zo zijn er tal van voorbeelden te noemen waar bij coaching fijn kan zijn. Bij vragen hierover raad ik het aan contact op te nemen.
Coaching is ook mogelijk via Skype en mail
Coaching voor:
 • Personen die begeleiding zoeken bij rouw
 • Moeders van overleden kinderen
 • Zwangerschap en/of zwanger na het overlijden van een baby
 • (nog) Onvervulde zwangerschaps- en/ of kinderwens (ook als je in bij een fertiliteitskliniek loopt)
 • Onzichtbare moeders (Nooit een levend kind gekregen)
 • Miskraam moeder
Kosten

Na een kennismakingsgesprek en een helder doel voor ogen hebben, gaan we jouw traject bepalen. De duur van een traject is wisselend en wordt samen bekeken.

 • Kosten: €65,- per gesprek, duur 1,5 uur (incl. 21% BTW)
 • Kosten voor coaching via Skype en/of mail in overleg.
Waarom zou je voor begeleiding bij mij kiezen?

Mijn dochter overleed tijdens de geboorte door een zwangerschap met flinke complicaties. Hierna kwam ik in een  IVF traject terecht. Een miskraam volgde en het traject ging verder. Een heftige zwangerschap volgde daarna.

Ik ‘mag’ mezelf op de bovenstaande onderwerpen ervaringsdeskundige noemen. Na veel betekenisvolle gesprekken gevoerd te hebben met moeders van overleden kinderen en met professionals ben ik mij in de theorie gaan verdiepen. Nu wil en kan ik mijn kennis en ervaringen doorgeven tijdens het individueel begeleiden van moeders die graag steun, troost en coaching/begeleiding zoeken om een weg te vinden waarin je dit alles met je mee kan dragen.

Je pijn en verdriet haal ik niet weg, ik zou het niet willen, ook dat hoort namelijk bij jou en jouw leven. Maar het geluk blijven zien naast en met het verdriet, het mooie blijven beleven en je laten voelen dat je ermee kan leven. Wat wil jij? Hoe zie jij je leven nu verder gaan? En samen gaan we hier vorm aan geven!

Ik vertel je niet dat je niet mag rouwen, dat je ‘het’ een plekje moet geven. Ik zeg je niet dat het ‘over gaat’ of minder wordt of dat het tijd nodig heeft. Maar ik luister echt naar je en kijk samen met jou naar hoe je jouw moederschap, jouw kindje laat voortleven en voortbestaan!

Werken aan jouw doel! Je moet het uiteindelijk zelf doen!

Contactformulier

 

coaching